Bekijk de achtergrondfoto
Pagina 1  2  3  4  6  7  8  9  10  11  12 

Voorlichting in MŠxima Medisch Centrum Einhoven

14 maart 2013

Ook in het Máxima Medisch Centrum Eindhoven werd het publiek voorgelicht over gezonde voeding en het belang van goede nieren. De vrijwilligers van Nierpatiënten Vereniging Ziekenhuis Veldhoven hadden het in de ochtend nog rustig, ’s middags was het aanzienlijk drukker bij de......(lees meer)

Werving donoren in Catharina Ziekenhuis succesvol

14 maart 2013

Nierpatiëntenvereniging Catharina-Ziekenhuis Eindhoven werft orgaandonoren in de hal van het ziekenhuis. Kregen zij vorig jaar ca. 30 ingevulde registratieformulieren retour, dit jaar gaan ze daar ruim overheen. We wachten nog op de eindstand.    

Ook in Radboud veel vragen over dialysemachine

14 maart 2013

De informatiestand van Nierpatiëntenvereniging Radboud in de hal van het UMC St Radboud in Nijmegen had niet te klagen over belangstelling. Net als in Apeldoorn was men zeer geïnteresseerd in het dialyseapparaat. 3 vrijwilligers van de Nierpatiëntenvereniging Radboud en......(lees meer)

Veel belangstelling voor dialyseapparaat in Gelre ziekenhuis Apeldoorn

14 maart 2013

In het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn is de hele dag al veel aanloop bij de stand van Nierpatiëntenvereniging Stedendriehoek. Bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in en stellen vragen over het tentoongestelde dialyseapparaat. Verder wordt er voorlichting gegeven over nieren en......(lees meer)

Donorvoorlichting bij Universiteit Twente

14 maart 2013

De Nierpatiëntenvereniging Oost Nederland geeft voorlichting over orgaandonatie bij de Universiteit Twente. En dan met name over het tekort aan orgaandonoren. Een ruim aantal bezoekers vulde ter plekke een registratieformulier in, waaronder Danny: ‘Ik was al overtuigd, maar......(lees meer)

Digna geeft voorlichting in Amphia Ziekenhuis

14 maart 2013

De Bredase nierpatiëntenvereniging Digna geeft voorlichting over nieren, gezonde voeding en het werk van de patiëntenvereniging in de hal van het Amphia Ziekenhuis.

WKD-drukte op Twitter

14 maart 2013

Er wordt volop getwitterd over World Kidney Day. Bijvoorbeeld vanuit het Gelre-ziekenhuis: https://twitter.com/Gelrezkh/status/312178360379899905/photo/1 Of kijk op # worldkidneyday :  https://twitter.com/search?q=%23worldkidneyday&src=hash #WKD: ......(lees meer)

Filmpje WKD internationaal

14 maart 2013

Bekijk het WKD-filmpje van de International Society of Nephrology (ISN) en de International Federation of Kidney Foundations (IFKF).

Informatiestand Deventer Ziekenhuis

14 maart 2013

Ook in Deventer is al een groot aantal mensen geïnformeerd over gezonde voeding, nieraandoeningen en wat je moet doen om je nieren gezond te houden. De bezoekers zijn erg enthousiast over de stand en de voorlichting van Nierpatiëntenvereniging Stedendriehoek. ...(lees meer)

Lekkere binnenkomer bij de Hogeschool van Amsterdam

14 maart 2013

De kookworkshop van de Hogeschool van Amsterdam is gestart. De deelnemers werden onthaald met lekkere cupcakes.  

Pagina 1  2  3  4  6  7  8  9  10  11  12 

Welkom op de website van World Kidney Day!

Elk jaar op de 2e donderdag in maart wordt World Kidney Day (WKD) georganiseerd. WKD is een gezamenlijk initiatief van de International Society of Nephrology (ISN) en de International Federation of Kidney Foundations (IFKF).

Waarom WKD?
Met WKD willen we mensen bewust maken van het belang van onze nieren en de frequentie en de impact van nierziekten terugdringen.

Lees meer arrow1
Doelen World Kidney Day
  • Bewustwording van het belang van onze nieren
  • Meer begrip creŽren voor nierpatiŽnten
  • Frequentie en impact van nierziekten terugdringen
  • Stimuleren van preventief gedrag
Programma

Contact

NierpatiŽnten Vereniging Nederland
Postbus 284
1400 AG Bussum

Bezoekadres
Groot Hertoginnelaan 34
1405 EE Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
Secretariaat: secretariaat@nvn.nl

Routebeschrijving